ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

PAREX

Το 1981, μια ομάδα ανθρώπων με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του υποδήματος, δημιούργησε την ΠΑΡΕΞ ΑΕ, με όραμα μια εταιρία πρωτοποριακή που θα καταλάμβανε ηγετική θέση στον χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Σχεδόν 35 χρόνια μετά, το όνομα Parex έχει ταυτιστεί με το ποιοτικό και άνετο υπόδημα. Σήμερα, η ΠΑΡΕΞ Α.Ε. είναι μια ισχυρή και πρωτοπόρος επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μένοντας πάντα σταθερή στις αξίες της: υψηλή ποιότητα, ορθός και καινοτομικός σχεδιασμός, και μια διαρκώς ανανεούμενη συλλογή, πάντα σε λογικές τιμές.

Προτεραιότητα μας είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων, αρχή που διέπει την επιχείρηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία προϊόντων με επίκεντρο τις ανάγκες και τα “θέλω” των καταναλωτών. Και για αυτό στις συλλογές μας οι νέες ιδέες συνυπάρχουν με την άνεση και την πρακτικότητα, τόσο στα κλασικά όσο και στα μοντέρνα σχέδια.

Χιλιάδες ικανοποιημένοι καταναλωτές έχουν συνδυάσει το όνομα PAREX με την άνεση στην καθημερινή τους ζωή, τόσο μέσα στο σπίτι (με τις παντόφλες PAREX), όσο και έξω από αυτό (με τα καθημερινά, τα ανατομικά αλλά και τα παιδικά παπούτσια PAREX).

Η PAREX στεγάζει όλες τις επιχειρησιακές της δραστηριότητες σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μόνιμο εκθεσιακό χώρο, εκτάσεως 9.000 τ.μ. στη περιοχή του Ταύρου Αττικής.

Ταυτόχρονα, η επιχείρηση διατηρεί μόνιμους αντιπροσώπους στην Θεσσαλονίκη και την Κρήτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Αυτό που εγγυάται όμως την αξιοπιστία μας είναι οι πάνω από 40 εργαζόμενοι στην ΠΑΡΕΞ: κάθε ένας από αυτούς, από την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων έως την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, έχει γνώση και αγάπη για το αντικείμενο και εργάζεται με επαγγελματισμό και αφοσίωση για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Εκτός της ανάπτυξης των προϊόντων με τη δική της επωνυμία, η εταιρία έχει την επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία δύο πολύ σημαντικών και παγκοσμίως αναγνωρισμένων σημάτων:

των Walt Disney και Warner Bros.


 

Η ΠΑΡΕΞ Α.Ε. έχει υπογράψει συμφωνία τόσο με την Walt Disney όσο και με την Warner Bros ως νόμιμος και αποκλειστικός εκπρόσωπος για παραγωγή και εμπορία για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Με την συμβολή των ανθρώπων των δύο αυτών κορυφαίων εταιριών στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, η PAREX αναπτύσσει προϊόντα με βάση τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων.

Ο Μίκι, ο Ντόναλντ και η παρέα της Λιμνούπολης, αλλά και η Σταχτοπούτα της Walt Disney, κρατούν εδώ και πολλά χρόνια ξεχωριστή θέση στις παιδικές αναμνήσεις, ενώ και ο Μακ Κουίν και οι πριγκήπισσες ζωντανεύουν στα όνειρα των παιδιών που χαίρονται να βαδίζουν παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες!

Και όσο για την Warner Bros, μας έχει προσφέρει τον πολυαγαπημένο Μπαγκς Μπάνι, τον Τουίτι, τον TAZ και τους χαριτωμένους ήρωες των LOONEY TUNES που φέρνουν το γέλιο στα παιδιά, αλλά και τον Spiderman, τον Iron Man και τους υπερ-ήρωες της MARVEL που έχουμε όλοι αγαπήσει!

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην PAREX νοιώθουμε υπερήφανοι που ανήκουμε σε αυτές τις δύο ‘οικογένειες’, οι οποίες μας εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική εκμετάλλευση των ονομάτων τους.


 


 

Έδρα:

ΠΑΡΕΞ Α.Ε

Σμύρνης 17, Ταύρος
Αθήνα, Ελλάδα
Τ.Κ 17778
T:+30.210.3421572
F:+30.210.3420401