ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ολοι οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων, την πλήρη ή την μερική επιστροφή χρημάτων, ανεξαρτήτως τη χώρας παράδωσης, εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 1. Συμπληρώστε τα στοιχεία της αρχικής σας παραγγελίας στο έντυπο επιστροφής που βρίσκεται μεσα στο πακέτο που παραλάβατε, καθώς και τους  κωδικούς των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Θα μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι αν συμπληρώσετε τον λόγο που επιστρέφετε το/τα προϊόν/τα.
   
 2. Στην περίπτωση της Αλλαγής - Συμπληρώστε τους κωδικούς των νέων προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε & καλέστε μας στο 216 900 2000 ή στείλτε μας email στο customercare@parex.gr​ για να κάνουμε την δέσμευση τους. 
   
 3. Στην περίπτωση της Επιστροφής Χρημάτων – Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα η πίστωση των χρημάτων γίνεται στην κάρτα σας. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, συμπληρώστε τον αριθμό IBAN, τον αριθμό λογαριασμού & το ονοματεπώνυμο δικαιούχου της τράπεζας που θέλετε να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα προς επιστροφή. Στην περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας σας έγινε σε κάποιο απο τα καταστήματά μας, ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή. Στην περίπτωση που η αγορά έγινε σε κάποιο απο τα καταστήματα Πειραιά, Νέα Σμυρνη ή Χαλάνδρι οι αλλαγές θα γίνονται στο κατάστημα αγοράς. Σημειώστε οτι τα εκπτωτικά κουπόνια δεν εξαργυρώνονται με χρήματα και δεν γίνονται δεκτά στα καταστήματα Πειραιά, Νέα Σμυρνη ή Χαλάνδρι.
 4. Καλεστε την εταιρεία ταχυμεταφορών που σας έφερε την παραγγελία και ενημερώστε να έρθουν να παραλάβουν το πακέτο που θέλετε να επιστρέψετε. (Speedex 801 11 000 11 & 210 340 7000, ACS 801 500 1111 & 210 81 90000)
   

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την τιμή των €5,5 ευρώ για την αλλαγή ή αντικατάσταση των προϊόντων που παραγγείλατε ή την τιμή των 3€ για την επιστροφή χρημάτων, τιμή που σας εξασφαλίζει η Parex μέσα από την συνεργασία της με τις εταιρείες courier Speedex & ACS (ισχύει για παραγγελίες στην Ελλάδα). Στην περίπτωση αυτή ζητάτε από το courier η χρέωση να είναι στον παραλήπτη.


ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ & ΧΩΡΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ

 1. Ακολουθήστε τα βήματα 1 -3 παραπάνω. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς. Μόλις λάβουμε την επιστροφή, μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες πραγματοποιείται η επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλλαγή, η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται και πάλι με χρέωση του πελάτη και όταν αποστέλεται η νέα παραγγελία θα υπάρχουν τα έξοδα αποστολής που είναι 12€. 

Σε κάθε περίπτωση υπολογίστε 14 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα άφιξης του προϊόντος στην εταιρεία μας) για την παραλαβή, επεξεργασία και αποστολή της επιστροφής σας.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Στην περίπτωση που παραλάβετε λάθος προϊόν απο αυτό της παραγγελίας σας ή θεωρείτε οτι το προϊόν ειναι ελαττωματικό, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας στο 216 900 2000 ή στο customercare@parex.gr.