ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
14 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Blog

Swipe to the right
Ανοίγουμε ξανά τα καταστήματα μας!

Shoe λείψαμε? Εμάς πολύ..

Από τις 11 Μαΐου θα μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε στα καταστήματα μας.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων έχουμε λάβει σε όλα τα καταστήματα μας τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής & τις αποστάσεις , ώστε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα καταστήματά μας έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα προϊόντα απολύμανσης, η είσοδος σε αυτά θα γίνεται με βάση τους κανονισμούς, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα καθαριότητας και αποφυγής επαφών στις συναλλαγές.

  • Περιορίζουμε  τον αριθμό των πελατών και των επισκεπτών μας στο κατάστημά μας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και τις ανάλογες σημάνσεις που θα βρίσκονται έξω από κάθε κατάστημα για την ενημέρωση όλων.
  • Έχουμε τοποθετήσει ειδικές σημάνσεις στους χώρους του καταστήματος για τη διατήρηση απόστασης 2 μέτρων , τοποθετώντας ανάλογα και τα καθίσματα για τη δοκιμή των υποδημάτων.
  • Σε όλους τους χώρους του καταστήματός μας βρίσκονται διαθέσιμα απολυμαντικά χεριών.
  • Υπάρχουν διαθέσιμα καλτσάκια μιας χρήσης για την δοκιμή κάθε παπουτσιού.

Η ασφάλεια όλου του προσωπικού μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Πέρα από τη συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων μας γίνονται εντατικοί καθαρισμοί όλων των υποδομών της εταιρίας, διατίθενται μέσα ατομικής υγιεινής σε όλους τους εργαζόμενους για την ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας.

 Σας παρακαλούμε με τη σειρά σας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής όπως αυτά καθορίζονται από τις Υγειονομικές αρχές. Σας προτείνουμε:

  • να φοράτε μάσκα & γάντια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας μέσα στο κατάστημα.
  • να θυμάστε να αποφέυγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας
  • να κρατάτε αποστάσεις από το προσωπικό και τους υπόλοιπους επισκέπτες.
  • να χρησιμοποιήτε χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες για τις πληρωμές σας.

Οnline αγορές :

Mπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά μέσω του www.parex.gr  παραλαμβάνοντας με courier στο χώρο σας. Δυστυχώς η δυνατότητα να παραλάβετε τη παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα μας δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένη.

Συνεχίζουμε μαζί & σας ευχαριστούμε για την κατανόηση & την εμπιστοσύνη σας.