ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
14 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Blog

Swipe to the right
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μία ξεχωριστή εκδήλωση προσφοράς με πρωτοβουλία της Parex πραγματοποιήθηκε στο χώρο της «Κιβωτού του Κόσμου», του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας παιδιού και μητέρας στις 13 Δεκεμβρίου 2019.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η εταιρεία Parex ,η οποία πάντα στέκεται δίπλα στα παιδιά & η γνωστή παρουσιάστρια & brand ambassador της εταιρείας,  κα Σταματίνα Τσιμτσιλή στηρίζουν το πολύ σημαντικό έργο του Πάτερ Αντώνιου και όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια. Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων  θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους μοιράζοντας παντόφλες,  δώρα Disney με τη χορηγία της εταιρεία Giovas και σοκολάτες σε 115 παιδιά της Κιβωτού.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Oι εκπαιδευτικοί με χαρά, γεμάτοι αισιοδοξία μίλησαν για το έργο της Κιβωτού, ένα έργο γεμάτο αξιοπρέπεια, μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης, φροντίδας και στοργής που μεγαλουργεί στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα της Ηπείρου, στον Βόλο και στη Χίο.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με μεγάλο σεβασμό, η ελληνική εταιρία Parex με μια μικρή κίνηση αγάπης ενθαρρύνει το σημαντικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου και χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά από 7 έως 18 ετών που βρίσκονται υπό την προστασία του ιδρύματος.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ