ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
14 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Blog

Swipe to the right
Σημαντική Ενημέρωση

Αγαπητοί πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε κοντά σας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Κάτω από τις νέες εξελίξεις του Covid-19 με πλήρη αίσθηση ευθύνης τόσο για την ασφάλεια του προσωπικού μας όσο και των πελατών μας, στηρίζουμε την ενέργεια «Μένουμε σπίτι» & φροντίζουμε για εσάς και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ως εταιρεία, έχουμε ήδη εφαρμόσει την κατ’ οικον εργασία στα τμήματα που μπορούν να το υποστηρίξουν ή εργαζόμαστε σε απομονωμένους χώρους εργασίας και παράλληλα τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στα γραφεία & στις αποθήκες μας με σκοπό να σας παρέχουμε τα είδη που έχετε ανάγκη.

Καταστήματα Parex

Μείνετε σπίτι! Τα καταστήματα μας σε όλη την Αττική, Χαλκίδα & Λάρισα θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με την απόφαση των Αρχών, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μέχρι την ομαλοποίηση αυτής.

Παραγγελίες με παράδοση στα καταστήματα μας

Η μέθοδος παράδοσης με αποστολές στα καταστήματα δεν θα ισχύει για το διάστημα που τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο χώρο σας ή να πραγματοποιείται παραλαβή από τα υποκαταστήματα της Speedex ανάλογα με τη περιοχή σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας δεν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την παράδοση στο χώρο σας.

Ε-shop

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.parex.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί και οι παραγγελίες του θα εκτελούνται κανονικά διασφαλίζοντας πάντα ότι το προσωπικό, ο χώρος προετοιμασίας και τα προιόντα της κάθε παραγγελίας πληρούν τις προϋποθέσεις υγιεινής σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς. Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες θα είναι με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Εξυπηρέτηση μέσω:

Του τηλεφωνικού μας κέντρου 216 900 2000.

Η ομάδα εξυπηρέτησης θα σας βοηθήσει για καινούργιες & για εκκρεμείς παραγγελίες καθώς και για επιστροφές ή αλλαγές. Ωρες λειτουργίας Δευτέρα -Παρασκευή 9:00 – 18:00 & Σάββατο 10:00-14:00

Email στο customercare@parex.gr

Προσωπικού μηνύματος στα social media account μας 24/7

Instagram : @parex.gr | Facebook: @ParexShoes

Ασφάλεια στις παραδόσεις προϊόντων

Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την ασφαλή παράδοση προϊόντων στο σπίτι σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και σύμφωνα με τα μέτρα για περιορισμό εξάπλωσης του νέου ιού σας προτείνουμε τις ανέπαφες συναλλαγές. Ο διανομέας μπορεί να αφήσει τα προϊόντα στην είσοδο, θα απομακρυνεται σε ασφαλή απόσταση & θα παραμείνει εκεί, μέχρι να παραλάβετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια αρκεί αυτά να έχουν εξοφληθεί ηλεκτρονικά.

Μένουμε δυνατοί

Οι εργαζόμενοι που θα συνεχίσουν να σας εξυπηρετούν, εργάζονται στη πλειοψηφία από το σπίτι τους και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τη συλλογή μας ή με την εξέλιξη κάποιας παραγγελίας. Σας παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε περίπτωση που παρουσιαστούν προσωρινά προβλήματα στην ποιότητα των γραμμών επικοινωνίας, λόγω τηλε-εργασίας. Λόλω της κατάστασης βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, καθώς και όλα τα μέτρα και τις συμβουλές του ΕΟΔΥ διασφαλίζοντας τη Δημόσια Υγεία, με σκοπό να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε με ασφάλεια τα προϊόντα που επιθυμείτε. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες μέσω του www.parex.gr & των κοινωνικών δικτύων μας.

Μένουμε σπίτι, Μένουμε δυνατοί.

Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον & εμείς για ΕΣΑΣ!

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

Η ομάδα της Parex