cash_on_delivery ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
shipping ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
pickup ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Περιεχόμενα:

  1. 1.    Υπεύθυνος Συλλογής και Επεξεργασίας
  2. 2.    Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
  3. 3.    Ποια δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε
  4. 4.    Σκοπός της Επεξεργασίας
  5. 5.    Τρόπος Συλλογής Δεδομένων
  6. 6.    Χρόνος Αποθήκευσης Δεδομένων
  7. 7.    Αποδέκτες των Δεδομένων
  8. 8.    Ασφάλεια των Δεδομένων
  9. 9.    Δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα
  10. 10.  Διατάξεις (Cookies)
  11. 11.  Ειδικοί Σύνδεσμοι
  12. 12.  Ανήλικοι Χρήστες
  13. 13.  Τροποποίηση των παρόντων όρων

 

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Αρχής.

Ειδικότερα :

1. Υπεύθυνος Συλλογής και Επεξεργασίας

Υπεύθυνος για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν και εφόσον αυτά συλλέγονται δια της παρούσας Ιστοσελίδας είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΡΕΞ Α.Ε.», με Α.Φ.Μ. 094158675, Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά, αρ. Γ.Ε.Μ.Η 378801000 που εδρεύει στον Ταύρο Αττικής, στην οδό Σμύρνης 17. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 216 900 2000 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] [εφεξής η ΕΤΑΙΡΕΙΑ].

2. Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει όλα τα ευλόγως απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα για τη διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επεξεργασίας αυτής. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή /και το προσωπικό τρίτων εταιρειών, εκτελούντων την επεξεργασία, με τις οποίες έχει συμβληθεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  και επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της, υπό τον όρο τήρησης των σχετικών υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις.

 

 

3. Ποια δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

  • Προσωπικές πληροφορίες επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) και αριθμό τηλεφώνου (κινητού ή/και σταθερού).
  • Ημερομηνία γέννησης.
  • Χώρα κατοικίας και γλώσσα.
  • Πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών, χρεωστικών/πιστωτικών καρτών και πληροφορίες πληρωμών.
  • Πληροφορίες από αγορές και συναλλαγές που έγιναν από το e-shop μας.
  • Πληροφορίες που μας υποβλήθηκαν από εσάς για να συμμετάσχετε σε κάποιον διαγωνισμό.
  • Αρχεία επικοινωνίας μαζί σας είτε μέσω τηλεφώνου, email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
  • Αρχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής της κλήσης, του αριθμού τηλεφώνου σας και της διάρκειας της κλήσης.
  • Πληροφορίες που τυχόν συλλέγονται αυτόματα από το σύστημα του υπολογιστή σας, όπως διεύθυνση IP, λειτουργικό σύστημα, τύπος φυλλομετρητή και άλλες τεχνικές πληροφορίες.

4. Σκοπός της Επεξεργασίας

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής:

α.  O έλεγχος της τήρησης των όρων χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου και η ορθή του χρήση

β.   Οι κατωτέρω ενέργειες που συνδέονται με τους σκοπούς μας και την παρουσία μας στο διαδίκτυο 

•     Για να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό για εσάς προκείμενου να σας προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα, καταγράφοντας και λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και προτιμήσεις σας.

•     Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ θα λειτουργούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο σε όλες τις συσκευές σας.

•     Για να σας αποστέλλουμε νέα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκείμενου να γνωρίζετε για τυχόν προσφορές αλλά και για να σας προτείνουμε προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν προσωπικά.

•     Προκειμένου να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από σύμβαση με εσάς (συνηθέστερα σύμβαση αγοραπωλησίας) καθώς και να τηρούμε τις υποχρεώσεις που μας επιβάλει η νομοθεσία. Ειδικότερα κατά την παραγγελία από την ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού ή κινητού τηλεφώνου σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, με εξαίρεση την διαβίβασή τους στην εταιρεία ταχυμεταφορών, με την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνεργάζεται για να σας παραδίδει τα προϊόντα.

•     Για να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς που διοργανώνουμε και εν συνεχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

•     Για να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε τυχόν έρευνες που διοργανώνουμε.

•     Για να αποθηκεύσουμε πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες με βάση αυτές τις προτιμήσεις.

•     Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να διευθετήσουμε διαφορές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας.

•     Για να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήση μας. 

•     Για να ικανοποιήσουμε τυχόν έννομα συμφέροντά μας.

•     Κατ’ εξαίρεση στις εξής περιπτώσεις: (i) όταν μας το επιβάλουν νομοθετικές διατάξεις, (ii) όταν είναι απαραίτητο προκειμένου να θεμελιώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και τα έννομα συμφέροντά μας και (iii) όταν είναι απαραίτητο να διαφυλάξουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου.

Η νομική βάση της επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει κάθε φορά, αλλά συνήθως συνοψίζεται σε μία από τις εξής: (i) η τήρηση υποχρεώσεων από σύμβαση μεταξύ μας, (ii) όπου τυχόν υπάρχουν νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία δεν συγκρούονται με τα δικά σας δικαιώματα, (iii) όπου μας έχετε δώσει την ελεύθερη και ρητή συγκατάθεσή σας και (iv) όπου έχουμε τη νομική υποχρέωση να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. υποχρέωση από το φορολογική νομοθεσία).

5. Τρόπος Συλλογής Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται με τη δική σας ελεύθερη συγκατάθεση ή για να εκτελεστεί σύμβαση που έχετε συνάψει μαζί μας (συνήθως αγοραπωλησία). Σε διάφορες περιοχές της ιστοσελίδας μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, να αγοράσετε ένα προϊόν ή να εγγραφείτε σε κάποια λίστα επικοινωνίας για να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες για τις δράσεις μας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα που θα συλλεχθούν καθώς και οι λόγοι για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν θα σας εξηγούνται με ξεκάθαρο, σαφή και κατανοητό τρόπο στο σημείο που θα σας ζητηθεί να μας χορηγήσετε και τη συναίνεση σας για τη συλλογή και  επεξεργασία τους.

Στις ιστοσελίδες μας ενδέχεται να χρησιμοποιούμε διατάξεις cookies για να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς και για να κάνουμε διαφημιστικές ενέργειες με ειδικά εργαλεία μέσω διαδικτύου (βλ. παρακάτω από 10).

6. Χρόνος Αποθήκευσης Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους ανωτέρω σκοπούς, όπως αναλυτικά περιγράφονται, ή για όσο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι απαραίτητο από νομική υποχρέωση (π.χ. φορολογική νομοθεσία).

Σε περίπτωση που παρέλθει το ανωτέρω εύλογο χρονικό διάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα ανωνυμοποιούνται και χρησιμοποιούνται για στατιστικούς και μόνο σκοπούς.

7. Αποδέκτες των Δεδομένων

Αποδέκτες των δεδομένων:

α. Για στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως δύναται να είναι: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές καθώς και δημόσιοι λειτουργοί

β. Για όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δε θα αποκαλύπτει, εκχωρεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω εντός του πεδίου εφαρμογής των υποχρεωτικών εθνικών νομοθετικών διατάξεων.

8. Ασφάλεια των Δεδομένων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εφαρμόζει τα πλέον βέλτιστα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων σας, τα οποία διαχειριζόμαστε ενάντια στην ακούσια ή σκόπιμη χειραγώγηση, απώλεια ή καταστροφή και κατά της πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική πρόοδο. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την προστασία δεδομένων μόνο σε ασφαλισμένα συστήματα. Μόνο λίγα εξουσιοδοτημένα άτομα και πρόσωπα που έχουν δεσμευτεί να βελτιώσουν την προστασία των δεδομένων, τα οποία συμμετέχουν στην τεχνική, διοικητική ή οργανωτική επίβλεψη δεδομένων, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα.

9. Δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα

Υπό συγκεκριμένες κάθε φορά προϋποθέσεις έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

•     Να ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

•     Να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε εσφαλμένες ή ανακριβείς πληροφορίες ή δεδομένα που σας αφορούν συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

•     Να ζητήσετε να διαγράψουμε οριστικά τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας που έχουμε συλλέξει για εσάς

•     Να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή η επεξεργασία γίνεται με βάση τα δικαιολογημένα έννομα συμφέροντά μας

•     Να ανακαλέσετε τη συναίνεση στην επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση που μας έχετε δώσει

•     Να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας στην απολύτως απαραίτητη για το σκοπό της τόσο ως προς τα στοιχεία που συλλέγουμε όσο και ως προς το χρόνο που τα διατηρούμε

•     Να ζητήσετε να μεταβιβάσουμε ή να διαβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος μας υποδείξετε

•     Να διαγραφείτε από λίστες επικοινωνίας που έχετε εγγράφει και να μην λαμβάνετε πλέον email, sms, τηλέφωνα κ.λπ. από εμάς

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας δεν θα πληρώσετε κάποια αμοιβή ή αντίτιμο. Παρόλα αυτά αν κατά την επεξεργασία του αιτήματός διαπιστωθεί ότι για να ολοκληρώσουμε το αίτημα σας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να υποστεί δυσανάλογη επιβάρυνση ή ότι το αίτημα σας είναι παντελώς αβάσιμο ή υπερβολικό τότε μπορεί να σας επιβάλουμε κάποιο εύλογο ποσό ως έξοδα επεξεργασίας του αιτήματος.

Για τυχόν άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση customercare@parex.gr

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το πώς επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα και πως σας εξυπηρετούμε για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας τότε έχετε δικαίωμα να απευθύνετε καταγγελία ή παράπονο στην σχετική αρμόδια εποπτική αρχή: 

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Όλα τα σχετικά θέματα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιβλέπονται από τον σχετικό αρμόδιο για την προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινίσεις, υποβολή παραπόνων και αιτημάτων

……………………………

 

10. Διατάξεις (Cookies)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να χρησιμοποιεί διατάξεις (cookies), με σκοπό τη διενέργεια ή τη διευκόλυνση της διαβίβασης μιας επικοινωνίας μεταξύ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και του χρήστη, μέσω του δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Οι εν λόγω διατάξεις (cookies), εφόσον έχετε επιλέξει να τα δέχεσθε, βάσει σχετικών παραμετροποιήσεων του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται τοπικά στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο του ατόμου που επισκέπτεται τη σελίδα. Οι διατάξεις (cookies) καθιστούν δυνατή την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.

Από αυτά τα δεδομένα, τα προφίλ για χρήση δημιουργούνται με ψευδώνυμο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διατάξεις (cookies) ή εικονοστοιχεία (pixel tags). Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται ανώνυμα για να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης. Όλα τα δεδομένα επισκεπτών αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο αναγνωριστικό χρήστη και μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα προφίλ χρήσης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διατάξεις (cookies) για τη συλλογή και αποθήκευση αυτών των δεδομένων, αλλά τα δεδομένα παραμένουν αυστηρώς ανώνυμα. Τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για την προσωπική αναγνώριση ενός επισκέπτη και δεν θα συγκεντρωθούν μαζί με προσωπικά δεδομένα. Η συλλογή και αποθήκευση δεδομένων μπορεί να απορριφθεί ανά πάσα στιγμή για τις επόμενες υπηρεσίες.

Οι ετικέτες pixel, web beacons, GIF ή παρόμοια εργαλεία (όλα εφεξής αναφερόμενα ως εικονοστοιχεία “pixel tags”) χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση του όγκου χρήσης μιας ιστοσελίδας και τη στατιστική αύξηση των ποσοστών απόκρισης. Τα pixel tags μας επιτρέπουν να μετράμε τους χρήστες, που επισκέπτονται τις συγκεκριμένες δευτερεύουσες σελίδες ενός ιστότοπου και να εκτελούν τις υπηρεσίες μας με εμπορικά σήματα και να μας βοηθάει να υπολογίζουμε και να βελτιστοποιούμε την απόδοση ή τους ιστότοπούς μας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται με τεχνολογίες etracker δεν χρησιμοποιούνται για την προσωπική αναγνώριση του επισκέπτη στον ιστότοπο και δεν ενοποιούνται με προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον κομιστή του ψευδώνυμου χωρίς τη ρητή και σαφή συγκατάθεση του συγκεκριμένου προσώπου. Η συλλογή και η αποθήκευση δεδομένων μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιταχθεί με ισχύ στο μέλλον.

Στο παρόν website χρησιμοποιούνται υπηρεσίες remarketing (συμπεριλαμβανομένου του Google Adwords και του Facebook) για διαφήμιση-προώθηση σε τρίτες ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένης της Google και της πλατφόρμας της Facebook) σε επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά το παρόν website. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διαφημιστούμε σε προηγούμενους επισκέπτες που δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια διαδικασία στην ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα έχουν χρησιμοποιήσει την φόρμα επικοινωνίας για κάποιο ζήτημα. Η διαφήμιση μπορεί να εμφανιστεί είτε στην σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, είτε σε κάποια ιστοσελίδα που συμπεριλαμβάνεται στο Display Network της Google ή άλλου δικτύου διαφημίσεων. Τρίτοι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένου της Google, χρησιμοποιούν cookies για να εμφανίζουν διαφημίσεις βασιζόμενοι στο ιστορικό επισκέψεων κάποιου στο www.parex.gr. Φυσικά, όλα τα δεδομένα που συλλέγονται με τον παραπάνω τρόπο θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας μας και σύμφωνα με πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google, της Facebook ή της εκάστοτε εταιρείας.

 

 

To Adwords Remarketing είναι μια υπηρεσία Remarketing και behavioral targeting που παρέχεται από την Google. Συνδέει την δραστηριότητα του www.parex.gr με το δίκτυο διαφήμισης του Adwords και το Doubleclick Cookie. Μπορείτε να αποποιηθείτε το cookie εδώ:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Μπορείτε να ρυθμίσετε το φυλλομετρητή (browser) του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή κατά τέτοιο τρόπο ώστε, είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των διατάξεων (cookies) σε συγκεκριμένα πεδία της παρούσας ιστοσελίδας, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης διατάξεων (cookies) σε καμία περίπτωση.

11. Ειδικοί Σύνδεσμοι

Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση του παρόντος δικτυακού τόπου μέσω ειδικών συνδέσμων και ανακατευθύνσεων (links, hyperlinks, banners) σε οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στην παρούσα Ιστοσελίδα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

12. Ανήλικοι Χρήστες

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ περιορίζει τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας μόνο σε ενηλίκους χρήστες. Περαιτέρω, πρόθεση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό της τόπο, κατά παράβαση των ανωτέρω οριζόμενων. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/επιβεβαιωθεί κάθε φορά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στη ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους. Συνίσταται δε στους ενήλικους να ασκούν τη δέουσα εποπτεία των υπ’ ευθύνη τους ανηλίκων κατά την περιήγηση των τελευταίων στο διαδίκτυο και ιδίως στην παρούσα Ιστοσελίδα.

13. Τροποποίηση των παρόντων όρων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, κάθε δε τροποποίηση θα ισχύει από την ανάρτηση της στην παρούσα Ιστοσελίδα.